Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Személyesen: Tata Ady Endre utca 4. | Hétfőtől-péntekig: 9-16 óráig | Szombaton: 9-12 óráig Személyesen: Tata Ady Endre utca 4. | Hétfőtől-péntekig: 9-16 óráig | Szombaton: 9-12 óráig

Instagram Nyereményjáték 2022. május 11-21. Játékszabályzata

Instagram Nyereményjáték 2022. május 11-21. Játékszabályzata

1.      A játék elnevezése és meghatározása

A játék elnevezése: Nyereményjáték. A játékot szponzorálja a Pasztellina, Monello, Imagine Baby, Dr. László Tímea és az Olívia, Nonó Kft. A nyereményjáték költsége a szponzoráló céget terheli. A játékban a @dr._laszlo_timea, @monello_moms, imaginebaby.hu, olivia_nono_mesekonyvszorozat, @diana_dina_piukovics és a @pasztellina vesznek részt (a továbbiakban együtt Szervezők).

A játék meghatározása: a felsorolt 6 Instagram oldal közös nyereményjátékot hirdetnek. Ezzel összefüggésben vállalják, hogy a www.instagram.com címen elérhető közösségi oldalon a fentebb megjelölt felhasználóneveken megtalálhatóak.

A játékban résztvevők a játék során az Instagram oldalon „KÖVETÉS” (angolul „follow”) kapcsolatot alakítanak ki a Szervezők profiljával és a játékot meghirdető képet „Kedvelik” (angolul „like”), és „MENTIK” (angolul save), valamint a játékban meghirdetett feltétel szerinti a képe alá meghatározott taralmú „KOMMENT-„et írnak.

A játékban résztvevők közül 4, azaz négy véletlenül kiválasztott résztvevő (a továbbiakban : Nyertes) részesül a nyereményben. A játékhoz az Instagramnak nincs köze, a játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. Az Instagram a Játékot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a Játékkal.

2.      A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A nyereményjátékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy. A nyereményjátékban résztvevők a jelen Szabályzatban foglaltakat magukra nézve kötelező érvényűnek fogadják el.

3.      A nyereményjáték időtartama

A játék 2022.május 11., a poszt kikerülésének pillanatával kezdődik és a 2022. május 21. napján éjfélkor végződik.

4.      A nyereményjátékban való részvétel feltételei

A játékban minden olyan, a 2. pontban megjelölt személy részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján beazonosítható.

A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

5.      A játékra való jelentkezés módja

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül,

ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki a

Szervezők Instagram oldalával, és „Kedveli” és „Menti”a Szervezők Instagram oldalán található játékra irányuló, 2021. november 14-én közzétett képét, valamint a fotó alatt a feltételeknek meghatározott módon kommentel, és megjelöli („taggeli”) 2 ismerősét. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

A nyereményjátékban minden olyan magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt

vesz, aki 2022.május 11-21 között a nyereményben meghatározott terméket ábrázoló Instagram képet „Kedveli”, kommentel alá a fent meghatározott módon, melyben legalább egy ismerősét megjelöli, valamint mind a 6 Szervező hivatalos Instagram oldalát követi.

6.      A nyeremény

A nyereményjátékban az összes, az Instagram képet kedvelő, mentő és kommentelő („taggelő”), személyek között kerül kisorsolásra a nyeremények, mely: Nyeremények:

 1.nap nyertese: 1 db Monello Kánikula kiscsillag választható színben és méretben

 2.nap nyertese: Pasztellina utalvány 15.000 forint értékben

 3.nap nyertese: 1 db Olivia Nonó mesekönyv + színező

 4.nap nyertese: 1 db Rágó maki + 1db Kelj fel maki fürdőjáték

7.      A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték 2022.05.21 éjfélig tart, sorsolás a játék lezárását követően lesz.

A Nyertest az Instagramon keresztül a játékra irányuló képek alatt kommentben értesítjük, és kérjük, hogy vegye fel a Szervezőkkel a kapcsolatot.

Az oldal tetejére