Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Személyesen: Tata Ady Endre utca 4. | Hétfőtől-péntekig: 9-16 óráig | Szombaton: 9-12 óráig Személyesen: Tata Ady Endre utca 4. | Hétfőtől-péntekig: 9-16 óráig | Szombaton: 9-12 óráig
3.990 Ft
Menny.:db
Foxpost csomagpont 1099 Ft
Házhozszállítás

Olívia, Nonó és a segítő kezek II.

Elérhetőség: Készleten
Dr. László Tímea írása: 
 

MEGJELENT AZ OLÍVIA, NONÓ MESÉK 2 ÚJ MESEKÖNYVE!

KÉT új, teljesen különálló könyv, összesen 10 új mesével.

Az Olívia, Nonó mesék folytatásában a kedves, hétköznapi történetek mellett érzékenyítő meséket olvashattok.

A SEGÍTŐ KEZEK 2 ÖNÁLLŐ KÖNYV, amiket megrendelhetőek külön-külön ÉS EGYÜTT is, KEDVEZMÉNYESEN a vásárlás fül alatt.

Folytatódnak a család izgalmas történetei, ám a segítő kezek második részében megismerhettek egy mosolygós, Down-szindrómás kisfiút, aki kacagva fedezi fel a nagyvilágot, és megtudhatjátok azt is, hogy az ovistársunk nem az anyukája pocakjából született. Az örökbefogadás mellett kiderül az is, hogy Anya és Apa néha veszekednek, és külön fejezetet kap az élet legnehezebb része, amikor a Papa beteg. Ennek a mesének minden sorát az édesapám iránti végtelen szeretetem szülte, aki minden nap harcot vív a rákkal, hogy még egy kicsit együtt lehessen velünk, és a csodálatos unokáival.

Ami igazán különlegessé teszi ezt a két könyvet, hogy nem csak a családunk valódi bennük, hanem az érzékenyítő mesék szereplői is, akikkel őszinte beszélgetéseket olvashattok majd a blogon. Szeretném átadni azt az értékrendet és szemléletet az Olvasók számára, hogy a világon minden ember egyformán értékes, fontos és tiszteletreméltó. Hogy a közösségbe kerülés első napjaitól kezdve legyen természetes, hogy másokat nem bántunk. És ahol tudunk, ott segítő kezet nyújtunk egymásnak.

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. könyvek összesen tíz mesét foglalnak magukba.

3.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Az oldal tetejére